Από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2019 ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέκροψ διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΒIC TECHNO 293 & 293 PLUS.

Πρόκειται για τον κορυφαίο αγώνα ιστιοσανίδας της χρονιάς, που συγκεντρώνει όλους τους νέους αθλητές του αγωνίσματος στην Ελλάδα.

Αναμένονται περίπου 50 παιδιά από 9 διαφορετικούς ναυτικούς ομίλους που θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες:
PLUS αγοριών & κοριτσιών για ηλικίες μεγαλύτερες των 17 ετών, ΥΟUTH U17 για αγόρια & κορίτσια από 15 μέχρι 17 ετών και JUNIOR U15 για αγόρια & κορίτσια μικρότερα των 15 ετών. Επειδή ο αγώνας είναι OPEN υπάρχει το ενδεχόμενο να συμμετέχουν & αθλητές από το εξωτερικό (Κύπρο κλπ).

Οι παράγοντες του ΝΑΟ Κέκροψ ελπίζουν το πρωτάθλημα αυτό να χαρακτηριστεί από ευγενή άμιλλα, αγωνιστικό πνεύμα, φιλική διάθεση, αλλά επίσης & οικολογική ευαισθησία & υγιεινή διατροφή.

Θα δωρηθούν συλλεκτικά t-shirts στους αθλητές & όλο το 3ήμερο θα γίνει προσπάθεια ανακύκλωσης των αναλώσιμων, θα προσφερθούν αναψυκτικά & σνακς σε φιλική για το περιβάλλον συσκευασία, υπό τους ήχους δυναμικής μουσικής ποιότητας με γυμναστική πριν από τον αγώνα για μυϊκή ενδυνάμωση από εξειδικευμένο γυμναστή.
Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο.